آشپز ها مانند مخترع ها از خلق کردن غذا با ظاهری زیبا، با شکوه و دل ربا لذت می برند و با اشتیاق و علاقه ی بیش تری به کار خود ادامه می دهند. برخی از آشپز ها به سرعت عمل و ظرافت و دقت اهمیت بسزایی می دهند برای همین از ابزار ها و وسایل پیشرفته و امروزی استفاده می کنند. در این مقاله به توضیح انواع خلال کن پرداخته ایم. این وسیله نیز، هم مانند دیگر ابزار آلات با گذر زمان دچار تحولاتی عظیم شده این مقاله درباره ی برخی از آن ها توضیح داده شده است. برای خرید انواع خلال کن به سایت مراجعه کنید.
خلال کن دستی ، ارزان ترین نوع می باشد که به دلیل قیمت مناسب تر نسبت به سایر مدل ها، در همه ی آشپزخانه ها می تواند وجود داشته باشد و به همه ی آشپز ها همانند یک کمک آشپز، کمک کند.
خلال کن رومیزی پروانه ای، دارای یک اهرم است که به واسطه ی آن خرد کردن راحت تر انجام می گیرد.
خلال کن سیلندری برقی، به وسیله ی برق کار می کند و خبری از اهرم نیست . برای خرید خلال کن دستی به سایت مراجعه کنید.
خلال کن رنده برقی هالد سوئد، دارای 18 کیلو ظرفیت است و بسیار قدرتمند و باکیفیت می باشد. قسمت ورودی آن هفده سانتی متر بوده و میزان ولتاژ مصرفی آن 250 وات است.
دستگاه صنعتی برقی برند مینروا ایتالیایی، یکی از مزیت های این دستگاه جدا شدن قطعه های آن است که این ویژگی باعث می شود که اجزای آن راحت تر شسته و ضد عفونی شوند.
دستگاه خلال کن لوبیا سبز، این دستگاه دستی است و مناسب برای خرد کردن کرفس، لوبیا و... می باشد.
علاوه براین دستگاه های نام برده خلال کن های دیگری نیز وجود دارد که توضیح آن ها در حوصله ی این مطلب نمی گنجد. شما با توجه به نیاز خود می توانید بهترین نوع را خریداری نمایید.
نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش
خط ویژه چهار رقمی ← 0216123 همراه ← 09123124701 تماس : 02166087260 - 02166087261 02166087814- 02166087815 - 02166087816
نمایندگی ← 02166940107 - 02166919619 - 02133124701 - 02177379814 – 02155833465
نمایشگاه و فروشگاه ← میدان آزادی خیابان آزادی بعد از استاد معین ابتدای خیابان دکتر هوشیار پلاک 83 ط 3