مدرک بین المللی قنادی را می توانید پس از گذراندن یک و یا چندین دوره کلاس کیک پزی و شیرینی پزی در آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان دریافت کنید. افرادی که علاقه زیادی به شغل قنادی دارند و می خواهند مهارت های لازم برای تهیه و تزئین انواع دسر و شیرینی را یاد بگیرند. می توانند نسبت به دریافت مدرک بین المللی شیرینی پزی اقدام کنند. همچنین دانشجویان و دانش آموزان رشته های مرتبط با آشپزی و خوراکی سازی که می تمایل دارند تجربه و مهارت های خود را تکمیل کنند. قادر به ثبت نام در آموزشگاه شیرینی پزی هستند و در عین حال مدرک بین المللی قنادی نیز دریافت کنند چون می تواند موقعیت های کسب و کار فراوانی را برای آنان فراهم آورد.
اهمیت دریافت مدرک بین المللی قنادی
داشتن مدرک بین المللی قنادی و شیرینی پزی می تواند برای شما مزایای متعددی داشته باشد:
ایجاد اعتبار و اعتماد بیشتر: داشتن مدرک بین المللی شیرینی پزی، نشان دهنده تحصیلات و دانش حرفه ای شما در زمینه قنادی منجمله فنون کیک پزی و شیرینی پزی است و می تواند به شما اعتبار و اعتماد بیشتر در صنعت مورد نظرتان ببخشید.
افزایش و تنوع فرصت های کاری: در اختیار داشتن مدرک بین المللی قنادی می تواند باز کننده ی درهای جدیدی برای فرصت و پیشنهادات شغلی در سطح بین المللی باشد و به شما کمک کند تا به موقعیتهای شغلی مطلوب در خارج از کشور نیز دست یابید.
ارتقاء مهارت های شیرینی پزی و کیک پزی: در حین آموزش برای کسب مدرک بینالمللی شیرینی پزی، شما فرصت خواهید داشت تا مهارت های خود را در حوزه حرفه قنادی و تکنیک های جدید شیرینی پزی بهبود بخشید و به روز رسانی کنید.
بنابراین، جهت بهره مندی از موقعیت های این چنینی و أخذ مدرک بین المللی شیرینی پزی می توانید با دفتر آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان تماس بگیرید.
افرادی که در حال حاضر به عنوان قناد حرفهای فعالیت می کنند و می خواهند مهارت های خود را به روز کرده و به سطح بین المللی برسانند، می توانند به آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان مراجعه کنند. این مجموعه معتبر قادر به ارائه خدمات حرفه ای و همچنین مدرک بین المللی قنادی به هنرجویان خود می باشند. دریافت آموزش در محیط های تخصصی منجمله آموزشگاه شیرینی پزی، به شما فرصت میدهد تا بتوانید سطح ارتباطات خود را گسترش دهید. در واقع، دریافت مدرک بین المللی قنادی به شما کمک می کند تا با افراد و کارآفرینان دیگر از سراسر جهان آشنا شوید و شرایط را برای ایجاد شبکه ای گسترده از ارتباطات حرفه ای فراهم سازید.
مباحث تدریس و دریافت مدرک بین المللی قنادی
معمولاً مدرک بین المللی قنادی شامل مباحث و مهارت های متنوعی است که به شما کمک می کند تا به عنوان یک قناد حرفهای و با تجربه شناخته شوید. برخی از مباحث اصلی که در مدرک بین المللی شیرینی پزی ممکن است ارائه داده شوند، عبارتند از:
- آشنایی با تجهیزات بروز قنادی: شامل آشنایی با انواع مواد، تجهیزات و ابزارهای استفاده شده در قنادی.
- تهیه و تزئین انواع دسر، شیرینی و کیک: شامل تهیه و تزئین انواع دسر، شیرینی، کیک و شکلاتهای مختلف می شود و سپس امکان دریافت مدرک بین المللی شیرینی پزی برای شما فراهم خواهد بود.
- آموزش تکنیک های پخت و پز: شامل آموزش تکنیکهای پخت و پز مختلف، نظیر خمیرگذاری، پخت و آمادهسازی مواد.
- طراحی و تزئین: شامل آموزش تکنیکهای طراحی و تزئین دسرها و شیرینیها با استفاده از خامه، شکلات، فوندانت و ...
- بهداشت و ایمنی: آموزش در مورد بهداشت و ایمنی در زمان کار در آشپزخانه و قنادی موارد مهمی هستند که نقش مهم در أخذ مدرک بین المللی قنادی دارند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر نسبت به دریافت مدرک بین المللی شیرینی پزی و قنادی می توانید با آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان تماس بگیرید
آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان
نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان دکتر نوربخش(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3
تلفن:
ده خط پاسخگو
021-91002010