صدور مدرک بین المللی قنادی برای بسیاری از افراد حائز اهمیت است چون به آنان مجوز رسمی کار کردن در این حرفه را می دهد. متناسب با علاقه و استعدادی که افراد دارند، می توانند با مراجعه به آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان نسبت به صدور مدرک بین المللی قنادی اقدام کنند. در حالت کلی، کسب مهارت آکادمیک و تخصصی در زمینه قنادی و شیرینی پزی به افراد کمک می کند که بتوانند زودتر و با اطلاعات بیشتر وارد عرصه این حرفه شوند و خدمات بهتری را به مشتریان خود ارائه دهند.
هدف از صدور مدرک بین المللی قنادی
صدور مدرک بین المللی قنادی یا هر صنعت دیگری مزایای مختلفی دارد. برخی از این مزایا عبارتند از:
- اعتبار بینالمللی: صدور مدرک بین المللی قنادی به مشتریان نشان می دهد که شما دارای توانایی و تجربه در زمینه شیرینی پزی هستید و مهارت های لازم برای ارائه محصولات با کیفیت را دارید.
- افزایش اعتماد: از دیگر مزیت های داشتن مدرک بین المللی شیرینی پزی این است که به مشتریان نشان می دهد، که شما به استانداردهای بین المللی پایبند هستید و محصولات خود را با متدهای روز ارائه می دهید.
- افزایش فروش: داشتن مدرک بین المللی می تواند به شما کمک کند تا با تکنیک های جدید در حوزه قنادی آشنا شوید. سپس محصولاتی با تنوع بیشتر در دسترس انتخاب مشتریان قرار دهید.
- افزایش شهرت: مدرک بینالمللی شیرینی پزی می تواند به شما کمک کند تا شهرت و شناخته شدگی بین المللی بیشتری پیدا کنید و به عنوان یک قناد معروف در این صنعت شناخته شوید.
- رشد حرفهای: شرکت در کلاس شیرینی پزی و صدور مدرک بین المللی قنادی می تواند به شما کمک کند تا در حرفه خود پیشرفت کنید. همچنین فرصت های شغلی جدید برای خود کسب نمائید و به عنوان یک حرفهای خدمات خود را به مشتریان ارائه دهید.
به طور کلی، صدور مدرک بین المللی شیرینی پزی می تواند به شما در دستیابی به فرصت ها و اهداف بین المللی کمک کند و شما را از سایر رقبا تمایز دهد.
آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان از جمله مراکزی است که قادر به برگزاری کلاس های شیرینی پزی و کیک پزی بر اساس متدهای جدید در این حوزه می باشند. پس از برگزاری آزمون های تخصصی، قادر به صدور مدرک بین المللی قنادی هستند. دریافت مدرک بین المللی شیرینی پزی به افراد این امکان را می دهد که بتوانند حرفه قنادی و شیرینی پزی را به صورت تخصصی در کشورهای خارجی دنبال کنند. در نتیجه شرایط لازم برای ورود به حرفه قنادی در خارج از کشور توسط مدرک بین المللی شیرینی پزی به سهولت فراهم می گردد.
شرایط و مراحل صدور مدرک بین المللی قنادی
جهت صدور مدرک بین المللی قنادی، مستلزم پیمودن یک سری مراحل است که در ادامه پست بیشتر بدان خواهیم پرداخت. در حالت کلی، جهت دریافت مدرک بین المللی شیرینی پزی بایستی در کلاس های آموزشی مختلف مرتبط به انواع شیرینی پزی خشک، تر، سنتی و غیره شرکت داشته باشید. همچنین آشنایی کافی با تمام ابزارآلات و تجهیزات شیرینی پزی سنتی و یا صنعتی داشته باشید. شرکت در کلاس های کیک پزی و کار با خمیر فوندات و نحوه تزئین انواع کیک، شیرینی، دسر، کاپ کیک و ... نیز از دیگر دوره هایی است که افراد حرفهای بایستی بگذرانند.
سپس نیاز به شرکت در آزمون تخصصی شیرینی پزی و اصول قنادی می باشد که کلیه موارد آزمون را بایستی هنرجویان به صورت تئوری و یا عملی انجام دهند. پس از کسب نمره قبولی، صدور مدرک بین المللی قنادی توسط سازمان و انجمن مربوطه صورت می گیرد. لازم به ذکر است که مدرک بین المللی قنادی و شیرینی پزی قابلیت ترجمه دارد و همانطور که در ابتدای مقاله بدان اشاره نمود، امکان راهاندازی کسب و کار در این حرفه برای افراد فراهم می باشد.
هم اکنون جهت شرکت در دوره های آموزش شیرینی پزی و کیک پزی می توانید با آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان تماس بگیرید و اطلاعات دقیق نسبت به هزینه ثبت نام و همچنین مدت زمان صدور مدرک بین المللی قنادی دریافت کنید.
نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان دکتر نوربخش(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3
تلفن:( ده خط پاسخگو )
021-91002010