یکی از مباحث اصلی که اساتید به هنرجویان خود در آموزشگاه شیرینی پزی ارائه می دهند، اختصاص به دوره تخصصی نان پزی پیدا می کند. علاقهمندان به نان پزی، کارآفرینان، والدین، دانشجویان هنرهای غذایی و ... تنها برخی از افرادی هستند که تمایل به افزایش مهارت های خود در صنعت نان پزی می باشند. در حال حاضر، آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان با برگزاری دوره های تخصصی نان پزی به هنرجویان خود مدرک لیسانس نان ارائه می دهند.
بررسی مزیت ثبت نام در دوره تخصصی نان پزی
افرادی که علاقه به پخت نان های محلی، فانتزی و مدرن دارند، می توانند با ثبت نام در دوره تخصصی نان پزی، سطح دانش خود را نسبت به این حوزه ارتقاء دهند. دوره تخصصی نان پزی معمولاً شامل مباحث متنوع و کاربردی است که به یادگیری فنون و تکنیک های لازم برای تهیه نان های مختلف کمک می کند. جهت دریافت لیسانس نان ، می بایست سرفصل های مهم این دوره، توسط هنرجویان گذرانده شود که عبارتند از:
- آشنایی با تاریخچه نان، انواع نان ها و تأثیرات فرهنگی آن.
- بررسی انواع آرد، خمیر مایه، شکر، نمک و سایر افزودنی ها و نقش آنها در فرآیند نان پزی.
- یادگیری تکنیک های صحیح برای تهیه خمیر، شامل ورز دادن، استراحت و تاخیر.
- آشنایی با انواع روش های پخت نان، از جمله استفاده از فر، بخار و تکنیک های سنتی.
- آموزش تهیه انواع نان های سنتی و مدرن از جمله نان باگت، نان فانتزی، نان گرد، نان سبوسدار و نان های مخصوص ملی و محلی.
- یادگیری روش های تزیین و ارائه نان ها برای فروش یا مصارف خانگی.
- اهمیت زمانبندی و کنترل دما در مراحل مختلف پخت.
این مباحث در دوره تخصصی نان پزی باعث می شود شرکتکنندگان توانایی تولید انواع نان با کیفیت بالا و تکنیک های حرفهای را پیدا کنند و به راحتی این مهارت ها را در زندگی حرفهای یا شخصی خود به کار ببرند.
افراد زیادی تمایل به شرکت در دوره تخصصی نان پزی دارند چون زودتر می توانند با مبانی اولیه در این حوزه به صورت حرفهای آشنا شوند. علاوه بر آنکه از مهارت و تجربیات اساتید و مربیان متخصص می توان استفاده کرد و روند آزمون و خطای فرد به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می کند. اگر به دنبال ثبت نام در دوره تخصصی نان پزی هستید، می توانید با آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان تماس بگیرید. سپس اطلاعات جامع نسبت به جزئیات سرفصل ها و هزینه دوره تخصصی نان پزی کسب نمائید.
مزیت ثبت نام در دوره تخصصی نان پزی
افرادی که در رستوران ها یا هتل ها کار می کنند و می خواهند از تکنیک های پیشرفته نان پزی بهره ببرند و کیفیت مواد غذایی که ارائه می دهند را ارتقاء دهند، می توانند در دوره های تخصصی نان پزی شرکت کنند. دریافت لیسانس نان، نشاندهنده میزان مهارت شخص نسبت به شیوه های مختلف نان سنتی، مدرن و فانتزی نشان می دهد.
کسانی که به طور غیرحرفهای به پخت نان علاقهمندند و می خواهند مهارت های خود را بهبود بخشند، بهتر است با ثبت نام در دوره تخصصی نان پزی، مدت زمان یادگیری خود را نسبت به روش های پخت نان کوتاه کنند. لازم به ذکر است که با شرکت در برخی از آموزشگاه های قنادی، شما با گذراندن دوره تخصصی نان پزی می توانید لیسانس نان دریافت کنید.
افرادی که قصد دارند کسب و کار در زمینه تولید نان و نانوایی راهاندازی کنند و نیاز به دانش تخصصی دارند و یا دانشجویانی که در رشته های مرتبط با آشپزی یا صنایع غذایی تحصیل می کنند و می خواهند نان پزی را به عنوان یک تخصص یاد بگیرند، می توانند با دریافت مدرک لیسانس نان، شرایط بهتری را برای رشد مهارت های خود مهیا سازند. در حال حاضر برای حضور در دوره تخصصی نان پزی و مدت زمان دریافت لیسانس نان می توانید با آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان تماس بگیرید.
نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان پوری سلطانی(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3
تلفن:( ده خط پاسخگو )
021-91002010
021-22221208
021-22907769