افراد زیادی علاقه به هنر شیرینی پزی و کیک پزی دارند. در نتیجه جهت افزایش سطح آگاهی خود، می توانند در مراکز آموزشگاه شیرینی پزی ثبت نام کنند. همانطور که می دانید تنوع شیرینی، کیک و دسر باعث شده است تا برخی از افراد به صورت تخصصی مباحث مرتبط به حرفه قنادی و شیرینی پزی را به مخاطبین خود ارائه دهند. در ادامه پست با برخی از مهمترین مباحثی که در آموزشگاه شیرینی پزی به هنرجویان ارائه داده می شود، خواهیم پرداخت. البته توسط آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان در تهران ، نیز با استفاده از اساتید مجرب، کلیه تکنیک ها و فنون قنادی به هنرجویان ارائه داده می شود.
بررسی مباحث قابل تدریس در آموزشگاه شیرینی پزی
آموزشگاه های شیرینی پزی معمولاً مجموعهای از مباحث متنوع را برای هنرجویان تدریس می کنند که می تواند به افزایش دانش و تجربیات آنان در زمینه کیک پزی و شیرینی پزی خانگی و صنعتی کمک کنند. فهرست اصلی قابل تدریس در آموزشگاه شیرینی پزی شامل موارد زیر می شود:
- اصول پایه شیرینی پزی: آموزش مهارت های اولیه مانند اندازهگیری مواد، تکنیک های همزدن و نحوه کار با فر.
- انواع خمیر: تدریس خمیرهای مختلف شامل خمیر پوسته، خمیر کیک، خمیر شیرینی و خمیر بلژیکی.
- کیک ها: آموزش تهیه کیک های مختلف از جمله کیک اسفنجی، کیک کرمدار، کیک شکلاتی و کیک های تزئینی.
- تزئینات: تکنیک های تزئین کیک و شیرینی، شامل کار با کرم باتر، دوره تخصصی شیرینی خشک ، فوندانت، و شکلات.
- کار با مواد اولیه: شناخت مواد اولیه مختلف، مانند آرد، شکر، کره و تخم مرغ و نقش هر کدام در فرآیند پخت.
اصول بهداشت فردی و بهداشت محیط کار، آشنایی با استانداردهای ایمنی از جمله مواردی است که توسط مربیان در آموزشگاه شیرینی پزی به هنرجویان ارائه داده می شود و نقش بسزایی بر روی کیفیت خدماتی که هنرآموزان ارائه می دهند، خواهد داشت.
افرادی که علاقه و اشتیاق به یادگیری هنر شیرینی پزی دارند. سرآشپزها و کسانی که در صنعت غذا فعالیت دارند، برای ارتقاء مهارت ها و یادگیری تکنیک های جدید می توانند در آموزشگاه شیرینی پزی ثبت نام کنند. حضور در آموزشگاه شیرینی پزی و قنادی، شرایط را برای تشکیل ارتباط با دیگر علاقهمندان و متخصصان صنعت فراهم می آورد، که می تواند به فرصت های شغلی منجر شود. آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان چندین سال است که با استخدام اساتید متخصص و مجرب، اقدام به برگزاری دوره های تخصصی انواع شیرینی، کیک و ... می نمایند. هزاران هنرجو توسط این آموزشگاه شیرینی پزی به بازار کار معرفی شدهاند.
بررسی مزایای شرکت در آموزشگاه شیرینی پزی
یادگیری اصول و تکنیک های حرفهای شیرینی پزی از مربیان مجرب و باتجربه، کیفیت محصولاتی که تهیه می شوند را بهبود می بخشد. استفاده از وسایل و تجهیزات پیشرفته که ممکن است در منزل در دسترس نباشند، در آموزشگاه شیرینی پزی و کیک پزی به هنرآموزان آموزش داده می شود و بدین وسیله می توانند آنان را بیشتر با صنعت کسب و کار قنادی آشنا سازند.
دریافت گواهینامه یا مدرک پایان دوره که می تواند در جذب مشتری و ایجاد اعتبار کمک کند. افرادی که قصد دارند کسب و کار شیرینی پزی خود را راهاندازی کنند و نیاز به دانش تخصصی دارند، بهتر است در آموزشگاه شیرینی پزی ثبت نام نمایند. افرادی که می خواهند برای تهیه خوراکی های خانگی سالم و خوش مزه مهارت بیشتری کسب کنند. دانشجویانی که در حال تحصیل در رشته های مرتبط به حوزه قنادی و شیرینی پزی هستند و به دنبال تکمیل مهارت های عملی خود می باشند، بهتر است از تجربیات اساتید مجرب در آموزشگاه شیرینی پزی استفاده کنند.
در حالت کلی، افرادی که به دنبال راه اندازی کسب و کار در حوزه قنادی هستند، بهتر است با گذراندن دوره های تخصصی در مراکز آموزشگاه شیرینی پزی، سطح دانش خود را نسبت به کلیه مباحث مربوطه ارتقاء دهند.
نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان پوری سلطانی(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3
تلفن:( ده خط پاسخگو )
021-91002010
021-22221208
021-22907769