افراد زیادی در حوزه شیرینی پزی و قنادی فعالیت می کنند که این مسئله باعث می گردد تا بیش از گذشته سطح توانایی های خود را نسبت به تخصصی که دارند، ارتقاء دهند. افرادی که با تنوع بالای انواع شیرینی آشنا نیستند و یا تمایل به یادگیری مهارت جدید هستند، با ثبت نام در   دوره تخصصی شیرینی خشک می توانند با تکنیک و محصولات مختلف آشنا شوند. آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان یکی از اولیه آموزشگاه های شیرینی پزی و قنادی در ایران فعالیت خود را آغاز نموده‌اند و مبتنی بر نیاز هنرجویان، دوره تخصصی شیرینی خشک در کنار دوره تخصصی باقلوای استانبولی و سایر مباحث مرتبط ارائه می دهند.  

مزیت ثبت نام در دوره تخصصی شیرینی خشک

شیوه تهیه انواع شیرینی را می توانید در دوره تخصصی شیرینی خشک کسب نمائید. بدین ترتیب افرادی که تمایل به یادگیری مهارت های بیشتر دارند، می توانند در بهترین آموزشگاه شیرینی پزی ثبت نام کنند و از تکنیک های جدید در این حوزه آشنا شوند. اگر به دنبال آشنایی با اصول اولیه شیرینی پزی هستید، شرکت در دوره تخصصی شیرینی خشک را به شما پیشنهاد می دهیم چون برخی از مباحث مهم دیگری همچون موارد زیر را می توانید آموزش ببینید:

  • شیرینی های سنتی: تهیه شیرینی های محلی و سنتی مانند باقلوا و کلوچه.
  • شیرینی های مدرن: آموزش تهیه انواع شیرینی خشک مربایی، شیرینی زبان، کیک یزدی، کلمپه، شیرینی بهشتی، کشمشی، نخودچی، برنجی، زنجبیلی، شیرینی پر، شیرینی آلمانی، کوکی گردویی و ... .
  • بسته‌بندی و ارائه: تکنیک های بسته‌بندی انواع شیرینی خشک و نحوه ارائه آن ها برای مشتریان، مهمانی ها و مراسم.
  • مدیریت کسب‌وکار شیرینی پزی: آموزش مهارت های لازم برای مدیریت کسب‌وکار، تبلیغات، و  قیمت دوره تخصصی شیرینی خشک .

این مباحث معمولاً به صورت عملی و تئوری در دوره تخصصی شیرینی خشک تدریس می شوند و هنرجویان می توانند در پایان دوره مهارت های لازم و مدرک بین المللی برای ورود به صنعت شیرینی پزی را کسب کنند.

کسانی که می خواهند کسب و کار خود را در حوزه قنادی و شیرینی پزی راه‌اندازی کنند، شرکت در دوره تخصصی شیرینی خشک یکی از ملزومات برای افزایش مهارت ها به شمار می رود. امروزه توسط آموزشگاه های تخصصی شیرینی پزی و قنادی، دوره هایی درباره نحوه راه‌اندازی کسب و کار شیرینی پزی و بازاریابی ارائه داده می شوند. با شرکت در این دوره ها، علاقه‌مندان می توانند مهارت های لازم را برای تبدیل شدن به یک قناد حرفه‌ای به دست آورند. آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان در میان کلاس های خود، دوره تخصصی شیرینی خشک، تر، باقلوای استانبولی، کیک پزی و ... به هنرآموزان خود ارائه می دهند.

بزرگ ترین برگزارکننده دوره تخصصی شیرینی خشک

در نتیجه متناسب با نیازی که افراد مختلف دارند، می توانند با شرکت در دوره تخصصی شیرینی خشک بر میزان مهارت های خود بی‌افزایند و به رشد و توسعه کسب و کار خود کمک کنند. یک حرفه زمانی پیشرفت می کند که افراد متناسب با تکنیک های جدید، اطلاعات خود را بروز نگه دارند و ارتقاء دهند. ثبت نام در دوره تخصصی شیرینی خشک، هنرجویان را با ابزارآلات اولیه و مناسب، اصول و مبانی اولیه و همچنین مواد اولیه مورد نیاز آشنا می سازد. همچنین بر میزان تعاملات اجتماعی آن ها و ارتقاء سطح کیفیت خدماتی که در آینده قصد ارائه دارند، بهبود پیدا می کند.

افرادی که به دنبال یادگیری ترکیب های جدید طعم و ایجاد شرینی های منحصر به فرد هستند. آموزش هنرهای مدرن قنادی و تکنیک های نوین هستند با ثبت نام در دوره تخصصی شیرینی خشک و تعامل با اساتید مجرب و می توانند با روش های جدید آشنا شوند و ایده های خلاقانه‌ای در صنعت پخت انواع شیرینی پیاده‌سازی کنند. برای آشنایی با هزینه دوره تخصصی شیرینی خشک می توانید با کارشناسان ما در آموزشگاه شیرینی پزی پرتیکان تماس بگیرید و اطلاعات جامع کسب نمائید.

 نشانی: تـهران، میـرداماد،جنب متـرو میـرداماد، خیابان پوری سلطانی(پگاه سابق) ،ده متری دوم،پلاک 4،واحد 3

تلفن:( ده خط پاسخگو )

021-91002010

021-22221208

021-22907769

ایمیل :
مبلغ : تماس بگیرید
وب سایت :
آدرس :
به این آگهی امتیاز بدهید :
10 / 10
از 1 کاربر

تماس با آگهی دهنده

شماره تماس شما : *
متن پیغام شما : *
تصویر امنیتی :

مشخصات آگهی

اضافه به علاقه مندی ها
تعداد بازدید : 16
نمایش همه
علاقه مندی ها ()